SLEDI NAM NA FACEBOOKU – spremljaj akcije in novosti

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 150,00 €

Robotska kosilnica Automower 410XE NERA EdgeCut

Šifra: AM022 Kategorije: , ,

Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €!
Odprema v enem delovnem dnevu.

Naroči preko telefona
+386 4 234 17 70

-10%

2.479,00 

Samo še 1 na zalogi

Opis

Robotska kosilnica s tehnologijo EdgeCut in funkcijo izogibanja objektom

Husqvarna Automower® 410XE NERA je robotska kosilnica za trate do 1000 m². Opremljena je s funkcijo EdgeCut, ki zmanjšuje potrebo po obrezovanju robov trate, kar prihrani čas in trud. 410XE NERA ponuja možnost izbire namestitve s fizičnimi mejami ali namestitve brez žice s sistemom Husqvarna EPOS™. EPOS™ vam omogoča popolno prilagodljivost z virtualno zanko, ki jih omogoča satelitska tehnologija z natančnostjo 2-3 cm. To tudi pomeni, da ni nevarnosti pretrganja žice. Zahvaljujoč vgrajeni funkciji Zone Control lahko prek aplikacije Automower® Connect prilagodite trato svojim potrebam in ustvarite več delovnih območij z različnimi nastavitvami. Prav tako preprosto lahko ustvarite začasna območja, na katerih se ne sme kositi, da ohranite sezonske divje rastline ali območja kjer so drugi vrtni projekti.

Kosilnica zazna predmete in se jim izogne, kar zagotavlja natančno košnjo ter zmanjšuje tveganje udarcev in nenačrtovanih postankov. Z aplikacijo Automower® Connect lahko kosilnico spremljate kjer koli na svetu in jo povežete s svojim pametnim domom. Pošljite ukaze, preglejte in spremenite nastavitve kosilnice ter prejemajte obvestila za popoln nadzor nad trato.

Specifikacija

 

Kapaciteta
DE, AT, SI, FR, BE, NL
Št. izdelka: 970 65 44‑12
Delovno območje 1.000 m²
Vrsta meje Žica, Zaznavanje navideznih meja je na voljo kot dodatna oprema
Maksimalen naklon za mejni kabel 20 %
Maksimalen naklon v delovnem območju 30 %
Maks. čas aktivnosti 17 h
Sistem iskanja Pet načinov iskanja
Sledi vodilnem kablu 3
Polnilni sistem Avtomatsko
Skupne dimenzije
Teža 12,1 kg
Proizvod velikost, dolžina 68 cm
Proizvod velikost, širina 44 cm
Proizvod velikost, višina 28 cm
Podatki o izdelku
Barva Siva
Raven hrupa 60 dB(A)
Stopnja zaščite (IP koda) IPX5
Tip akumulatorja Li-Ion
Moč akumulatorja 5 Ah
Tok polnjenja 2,2 A
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju 100 min
Tipičen čas polnjenja 90 min
Povprečna mesečna poraba energije pri maksimalni uporabi 13 kWh
Rezalni sistem
Sistem košnje 2 diska s 3 vrtljivimi rezili
Višina košnje, maks. 55 mm
Višina košnje, min. 20 mm
Širina košnje 22 cm
Nastavitev višine košnje Električna
Drsna plošča Da
Dve smeri rezanja Da
Upravljanje
Tipkovnica Kolešček, zaslon in LED za prikaz stanja/Aplikacija
Nadzorna plošča Barvni zaslon TFT 2,8” QVGA
Brezžična povezljivost Bluetooth®, Mobilni podatki, Wi-Fi
Aplikacija Automower® Connect
Integracija v pametni dom Da
Posodobitev programske opreme FOTA
Varnost
GPS sledenje Da
GeoFence Da
PIN koda Da
Alarm Da
Dvižni senzor Da
Senzor nagiba Da
Object detection Radarski senzor

 

 

Lastnosti

 

Automower NERA wire free installation - web use only
Na voljo tudi namestitev brez žice

Družina izdelkov Automower® NERA z vtičnikom Husqvarna EPOS™ nudi prilagodljivo vzdrževanje zelenice z nastavitvijo virtualnih zank ob uporabi satelitske tehnologije namesto fizičnih kablov.

Automower AIM / Zone Control

Automower® Zone Control z AIM tehnologijo

Nadzor območja Automower® omogoča enostavno ustvarjanje delovnih območij z različnimi nastavitvami in začasnimi prepovedanimi območji. Z njim imate večji nadzor na zelenico, zato lahko uporabljate različne urnike in višine košnje na posameznih področjih in robotski kosilnici preprečite košnjo na izbranih območjih.

 

Automower 430X/450X NERA Object avoidance Feature
Zaznavanje in izogibanje predmetom

Vgrajen radar pomaga kosilnici zaznati predmete in se jim izogniti, s čimer se zmanjša verjetnost za nenačrtovanih zaustavitve. Način zaznavanja zmanjša hitrost, zato je trk mehkejši, medtem ko v načinu izogibanja kosilnica zavije vstran in se trku izogne.

 

Automower Connect app (AMC) 1m59s 16x9 SI

Aplikacija Automower® Connect

Uživajte v udobju, ki ga omogoča daljinsko upravljanje prek pametnega telefona z aplikacijo Automower® Connect družbe Husqvarna. Med drugim lahko upravljate in spremljate robotsko kosilnico Husqvarna, spreminjate nastavitve ter si zagotovite lahek dostop do informacij in nasvetov za brezskrbno vzdrževanje zelenic. Pri različnih modelih je na voljo je povezava z mobilnim omrežjem, Wi-Fi ali Bluetooth.

 

Automower AIM / Zone Control
Z GPS podprta navigacija

Navigacija, podprta z GPS, zagotavlja popolno pokritost vrta z enakomerno razporeditvijo košnje. Na začetku sistem pripravi zemljevid vrta, vključno z lokacijo omejevalne zanke in vodilnega kabla. Robotska kosilnica Husqvarna Automower® nato temu ustrezno prilagodi vzorec košnje in poskrbi za najboljši rezultat.

 

Amazon Alexa, Automower 435X AWD
Vrhunska interaktivnost

Združljivost z Amazon Alexo, Google Home in IFTTT za priročno upravljanje z govorom in obveščanje o stanju. To velja za vse robotske kosilnice Automower®, ki omogočajo povezavo z mobilnim omrežjem ali Wi-Fi in jih lahko z govornimi ukazi npr. zaženete, zaustavite, parkirate ali pridobite podatke o njihovem stanju s preprostim ukazom govornemu pomočniku, jih uporabljate v rutinah IFTTT in še več. Z aplikacijo Automower® Connect lahko robotsko kosilnico tudi povežete s sistemom Gardena Smart ter poskrbite za usklajeno košnjo in zalivanje zelenice.

 

Biodiversity Wildlife conservation mode

Pametne povezave z IFTTT

Uporabljajte pametne povezave v aplikaciji Automower® Connect ali določite svoje prilagodljive rutine z IFTTT za še boljšo integracijo robotske kosilnice Automower® s pametnim domom. Morda želite, da kosilnica parkira, ko se otroci vrnejo iz šole ali ko je napovedano močno deževje. Morda jo povsem uskladite z vremenom. Aplikacija IFTTT (“If This, Then That”) je brezplačna in omogoča enostavno uporabo.

 

Automower Connect Map Security
Sledenje kraji z GPS

Kosilnica je opremljena s sledenjem GPS, ki spremlja njen trenutni položaj in zmanjša nevarnost kraje. Obvestila boste prejemali na svojo napravo z aplikacijo Automower Connect®, zato boste vedno vedeli, kje se vaša kosilnica nahaja.

 

Jog wheel Automower 435X AWD
Automower® Access

Automower® Access zagotavlja tekočo uporabniško interakcijo s pomočjo barvnega zaslona z visoko ločljivostjo, vrtljivega gumba in indikatorjev stanja ter predstavlja intuitiven način upravljanja kosilnice. Na ikonah temelječa zasnova se intuitivno povezuje z aplikacijo Automower® Connect, kar zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo.

 

Automower 430X NERA with EPOS
Automower® Accessory Port

Vrata za dodatno opremo omogočajo priklop dodatne opreme za uporabo dodatnih funkcij in tehnologije ter so na voljo v družini robotskih kosilnic Automower® NERA. Eden od primerov je komplet vtičnika Husqvarna EPOS™ za brezžično namestitev, ki omogoča oblikovanje zelenice po meri.

 

Automower AIM / Zone Control
Tehnologija Automower® Intelligent Mapping (AIM)

Tehnologija Husqvarna AIM uporablja vgrajeni sistem GPS in senzorje robotske kosilnice za ustvarjanje virtualnega zemljevida trate ter omogoča številne napredne funkcije Automower®. Virtualni zemljevid je viden v aplikaciji Automower® Connect, prav tako pa tudi mejne in vodilne žice. S tehnologijo AIM lahko z aplikacijo ustvarite delovna območja z različnimi višinami košnje in razporedi ali območja mirovanja za prilagojeno upravljanje območij. Kosilnico Automower® lahko prek aplikacije Automower® Connect tudi spremljate v realnem času.

 

Automower X-line Led Lights
Automower® X-Line

Husqvarna Automower® X-Line je naša najbolj opremljena linija, zasnovana za tiste, ki želijo vrhunsko robotsko kosilnico. Opremljena je s paketom funkcij X-Line, ki vključuje sistem Automower® Connect s funkcijo GPS sledenja kraji, navigacijo s pomočjo GPS, žarometi LED, sprednjim gumijastim odbijačem in obliko karoserije X-Line.

 

Automower connect Geofence 1x1
GeoFence

V primeru premika kosilnice izven vnaprej določenega območja boste prejeli obvestilo v aplikaciji, kar zmanjša nevarnost kraje. Z aplikacijo Automower® Connect preprosto določite območje geoomejitve in boste vedno vedeli, kje se nahaja.

 

Self-Service Portal FOTA install firmware 1(5)
FOTA – Firmware-Over-The-Air

Posodabljanje lahko opravljate sami z aplikacijo Automower® Connect ter si tako zagotovite nove funkcije in posodobitve.

 

Frost guard 305
Zaščita pred zmrzaljo

Robotska kosilnica samodejno prekine košnjo v ledenih razmerah in pomaga zaščititi travnik.

Rewilding Zone
Rewilding Mode

Način vračanja divjine je zasnovana za vračanje narave na vaš vrt. Ko je način vklopljen, samodejno dodeli 10 % vaše zelenice območju ponovne divjine. Kosilnica Automower® bo to območje pustila nedotaknjeno tako dolgo, kot želite, vi pa lahko kadar koli spremenite velikost in obliko območja ponovne divjine, lahko pa ga tudi premaknete ali odstranite. Ta funkcija je na voljo pri naslednjih modelih: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD in 450X NERA, uporabniki pa bodo o posodobitvi obveščeni prek aplikacije Automower® Connect. Za uporabo funkcije vračanja divjine je pri modelih 430X NERA in 450X NERA potrebna namestitev omejevalne zanke.

 

Automatic passage handling Automower 305
Samodejno premagovanje prehodov

Husqvarna Automower® samodejno prepozna ozke prehode in sam najde pot tudi skozi najbolj ozke prehode. V izogib nastanku sledi koles bo skozi prehod vedno peljal po drugi poti.

 

Automower Weather timer
Vremenski časovnik

Prilagaja čas košnje rasti trate, kar pomeni, da Husqvarna Automower® pogosteje kosi v času močnejše rasti trate. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje. S tem se zmanjša obraba kosilnice in obremenjenost trate.

 

Spiral cutting feature film 7s

Točkovna košnja

Dodaten način za hitro košnjo omejenih površin visoke trave. Posebej priročna funkcija za košnjo npr. pod vrtnim pohištvom, ko se pohištvo prestavi. Postavite kosilnico na željeno in izberite modus točkovne košnje.Kosilnica bo kosila v obliki spirale in ko bo končala bo samodejno nadljevala v standardnem načinu košnje.

 

Spiral cutting feature film 7s

Spiralna košnja

Vklopiti je mogoče točkovni in spiralni način za učinkovito košnjo na območjih z visoko travo. Ob vklopu funkcije spiralnega košenja senzorji rezalne plošče zaznajo, kdaj se kosilnica nahaja na območju z visoko travo, in samodejno vklopijo sistematični spiralni vzorec košnje. Točkovna košnja je način hitre košnje omejenih območij z visoko travo. To je koristno zlasti na mestih pod vrtnim pohištvom, ko pohištvo umaknete. Kosilnico postavite na želeno območje in izberite način točkovne košnje. Kosilnica bo kosila v vzorcu ozkih spiral in po zaključku nadaljevala košnjo v samodejnem načinu.

 

Illustration Use Automower Installation Two charging stations
Profili

Oblikujete lahko več profilov z individualnimi nastavitvami, kar olajša souporabo kosilnice na številnih različnih lokacijah. Ker je vsak profil in namestitev mogoče označiti z osebnim imenom, je z menijem kosilnice preprosto preklapljati med različnimi nastavitvami.

 

Electric height adjustment
Električna nastavitev višine košnje

Električna nastavitev višine košnje omogoča priročno nastavitev želene višine prek aplikacije Husqvarna Automower® Connect. Nastavitev je dostopna tudi v glavnem meniju kosilnice.

 

Hose washable 305
Enostavno čiščenje

Zunanjost in spodnjo stran robotske kosilnice lahko operete z vrtno cevjo. Zgornji pokrov je mogoče preprosto odstraniti za enostaven dostop in čiščenje.

 

Forest
Nizke emisije ogljika

Z izbiro tega izdelka ste lahko prepričani, da med aktivno uporabo proizvaja nižje emisije ogljika v primerjavi s tradicionalnim bencinskim izdelkom. Ta akumulatorski izdelek med uporabo ne oddaja CO2, hkrati pa zagotavlja moč in kakovost, ki ju pričakujete od izdelka Husqvarna. Vendar je treba upoštevati, da se emisije CO2 ustvarjajo v drugih fazah življenjskega cikla izdelka, kot so proizvodnja, polnjenje in odlaganje ob koncu življenjske dobe.

 

 

Brand

Husqvarna

Družba Husqvarna z ljubeznijo do inovativnosti že od leta 1689 ponuja profesionalne izdelke za urejanje gozdov, parkov in vrtov. Najsodobnejši izdelki z akumulatorskimi rešitvami in robotiko združujejo zmogljivost, uporabnost in skrb za varnost ter okolje. Garancija: 1 leto za profesionalno rabo (nakup na podjetje, davčno številko) in 2 leti za domačo rabo (fizična stranka).
husqvarna-logo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotska kosilnica Automower 410XE NERA EdgeCut”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

opis

Robotska kosilnica s tehnologijo EdgeCut in funkcijo izogibanja objektom

Husqvarna Automower® 410XE NERA je robotska kosilnica za trate do 1000 m². Opremljena je s funkcijo EdgeCut, ki zmanjšuje potrebo po obrezovanju robov trate, kar prihrani čas in trud. 410XE NERA ponuja možnost izbire namestitve s fizičnimi mejami ali namestitve brez žice s sistemom Husqvarna EPOS™. EPOS™ vam omogoča popolno prilagodljivost z virtualno zanko, ki jih omogoča satelitska tehnologija z natančnostjo 2-3 cm. To tudi pomeni, da ni nevarnosti pretrganja žice. Zahvaljujoč vgrajeni funkciji Zone Control lahko prek aplikacije Automower® Connect prilagodite trato svojim potrebam in ustvarite več delovnih območij z različnimi nastavitvami. Prav tako preprosto lahko ustvarite začasna območja, na katerih se ne sme kositi, da ohranite sezonske divje rastline ali območja kjer so drugi vrtni projekti.

Kosilnica zazna predmete in se jim izogne, kar zagotavlja natančno košnjo ter zmanjšuje tveganje udarcev in nenačrtovanih postankov. Z aplikacijo Automower® Connect lahko kosilnico spremljate kjer koli na svetu in jo povežete s svojim pametnim domom. Pošljite ukaze, preglejte in spremenite nastavitve kosilnice ter prejemajte obvestila za popoln nadzor nad trato.

Specifikacija

 

Kapaciteta
DE, AT, SI, FR, BE, NL
Št. izdelka: 970 65 44‑12
Delovno območje 1.000 m²
Vrsta meje Žica, Zaznavanje navideznih meja je na voljo kot dodatna oprema
Maksimalen naklon za mejni kabel 20 %
Maksimalen naklon v delovnem območju 30 %
Maks. čas aktivnosti 17 h
Sistem iskanja Pet načinov iskanja
Sledi vodilnem kablu 3
Polnilni sistem Avtomatsko
Skupne dimenzije
Teža 12,1 kg
Proizvod velikost, dolžina 68 cm
Proizvod velikost, širina 44 cm
Proizvod velikost, višina 28 cm
Podatki o izdelku
Barva Siva
Raven hrupa 60 dB(A)
Stopnja zaščite (IP koda) IPX5
Tip akumulatorja Li-Ion
Moč akumulatorja 5 Ah
Tok polnjenja 2,2 A
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju 100 min
Tipičen čas polnjenja 90 min
Povprečna mesečna poraba energije pri maksimalni uporabi 13 kWh
Rezalni sistem
Sistem košnje 2 diska s 3 vrtljivimi rezili
Višina košnje, maks. 55 mm
Višina košnje, min. 20 mm
Širina košnje 22 cm
Nastavitev višine košnje Električna
Drsna plošča Da
Dve smeri rezanja Da
Upravljanje
Tipkovnica Kolešček, zaslon in LED za prikaz stanja/Aplikacija
Nadzorna plošča Barvni zaslon TFT 2,8” QVGA
Brezžična povezljivost Bluetooth®, Mobilni podatki, Wi-Fi
Aplikacija Automower® Connect
Integracija v pametni dom Da
Posodobitev programske opreme FOTA
Varnost
GPS sledenje Da
GeoFence Da
PIN koda Da
Alarm Da
Dvižni senzor Da
Senzor nagiba Da
Object detection Radarski senzor

 

 

Lastnosti

 

Automower NERA wire free installation - web use only
Na voljo tudi namestitev brez žice

Družina izdelkov Automower® NERA z vtičnikom Husqvarna EPOS™ nudi prilagodljivo vzdrževanje zelenice z nastavitvijo virtualnih zank ob uporabi satelitske tehnologije namesto fizičnih kablov.

Automower AIM / Zone Control

Automower® Zone Control z AIM tehnologijo

Nadzor območja Automower® omogoča enostavno ustvarjanje delovnih območij z različnimi nastavitvami in začasnimi prepovedanimi območji. Z njim imate večji nadzor na zelenico, zato lahko uporabljate različne urnike in višine košnje na posameznih področjih in robotski kosilnici preprečite košnjo na izbranih območjih.

 

Automower 430X/450X NERA Object avoidance Feature
Zaznavanje in izogibanje predmetom

Vgrajen radar pomaga kosilnici zaznati predmete in se jim izogniti, s čimer se zmanjša verjetnost za nenačrtovanih zaustavitve. Način zaznavanja zmanjša hitrost, zato je trk mehkejši, medtem ko v načinu izogibanja kosilnica zavije vstran in se trku izogne.

 

Automower Connect app (AMC) 1m59s 16x9 SI

Aplikacija Automower® Connect

Uživajte v udobju, ki ga omogoča daljinsko upravljanje prek pametnega telefona z aplikacijo Automower® Connect družbe Husqvarna. Med drugim lahko upravljate in spremljate robotsko kosilnico Husqvarna, spreminjate nastavitve ter si zagotovite lahek dostop do informacij in nasvetov za brezskrbno vzdrževanje zelenic. Pri različnih modelih je na voljo je povezava z mobilnim omrežjem, Wi-Fi ali Bluetooth.

 

Automower AIM / Zone Control
Z GPS podprta navigacija

Navigacija, podprta z GPS, zagotavlja popolno pokritost vrta z enakomerno razporeditvijo košnje. Na začetku sistem pripravi zemljevid vrta, vključno z lokacijo omejevalne zanke in vodilnega kabla. Robotska kosilnica Husqvarna Automower® nato temu ustrezno prilagodi vzorec košnje in poskrbi za najboljši rezultat.

 

Amazon Alexa, Automower 435X AWD
Vrhunska interaktivnost

Združljivost z Amazon Alexo, Google Home in IFTTT za priročno upravljanje z govorom in obveščanje o stanju. To velja za vse robotske kosilnice Automower®, ki omogočajo povezavo z mobilnim omrežjem ali Wi-Fi in jih lahko z govornimi ukazi npr. zaženete, zaustavite, parkirate ali pridobite podatke o njihovem stanju s preprostim ukazom govornemu pomočniku, jih uporabljate v rutinah IFTTT in še več. Z aplikacijo Automower® Connect lahko robotsko kosilnico tudi povežete s sistemom Gardena Smart ter poskrbite za usklajeno košnjo in zalivanje zelenice.

 

Biodiversity Wildlife conservation mode

Pametne povezave z IFTTT

Uporabljajte pametne povezave v aplikaciji Automower® Connect ali določite svoje prilagodljive rutine z IFTTT za še boljšo integracijo robotske kosilnice Automower® s pametnim domom. Morda želite, da kosilnica parkira, ko se otroci vrnejo iz šole ali ko je napovedano močno deževje. Morda jo povsem uskladite z vremenom. Aplikacija IFTTT (“If This, Then That”) je brezplačna in omogoča enostavno uporabo.

 

Automower Connect Map Security
Sledenje kraji z GPS

Kosilnica je opremljena s sledenjem GPS, ki spremlja njen trenutni položaj in zmanjša nevarnost kraje. Obvestila boste prejemali na svojo napravo z aplikacijo Automower Connect®, zato boste vedno vedeli, kje se vaša kosilnica nahaja.

 

Jog wheel Automower 435X AWD
Automower® Access

Automower® Access zagotavlja tekočo uporabniško interakcijo s pomočjo barvnega zaslona z visoko ločljivostjo, vrtljivega gumba in indikatorjev stanja ter predstavlja intuitiven način upravljanja kosilnice. Na ikonah temelječa zasnova se intuitivno povezuje z aplikacijo Automower® Connect, kar zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo.

 

Automower 430X NERA with EPOS
Automower® Accessory Port

Vrata za dodatno opremo omogočajo priklop dodatne opreme za uporabo dodatnih funkcij in tehnologije ter so na voljo v družini robotskih kosilnic Automower® NERA. Eden od primerov je komplet vtičnika Husqvarna EPOS™ za brezžično namestitev, ki omogoča oblikovanje zelenice po meri.

 

Automower AIM / Zone Control
Tehnologija Automower® Intelligent Mapping (AIM)

Tehnologija Husqvarna AIM uporablja vgrajeni sistem GPS in senzorje robotske kosilnice za ustvarjanje virtualnega zemljevida trate ter omogoča številne napredne funkcije Automower®. Virtualni zemljevid je viden v aplikaciji Automower® Connect, prav tako pa tudi mejne in vodilne žice. S tehnologijo AIM lahko z aplikacijo ustvarite delovna območja z različnimi višinami košnje in razporedi ali območja mirovanja za prilagojeno upravljanje območij. Kosilnico Automower® lahko prek aplikacije Automower® Connect tudi spremljate v realnem času.

 

Automower X-line Led Lights
Automower® X-Line

Husqvarna Automower® X-Line je naša najbolj opremljena linija, zasnovana za tiste, ki želijo vrhunsko robotsko kosilnico. Opremljena je s paketom funkcij X-Line, ki vključuje sistem Automower® Connect s funkcijo GPS sledenja kraji, navigacijo s pomočjo GPS, žarometi LED, sprednjim gumijastim odbijačem in obliko karoserije X-Line.

 

Automower connect Geofence 1x1
GeoFence

V primeru premika kosilnice izven vnaprej določenega območja boste prejeli obvestilo v aplikaciji, kar zmanjša nevarnost kraje. Z aplikacijo Automower® Connect preprosto določite območje geoomejitve in boste vedno vedeli, kje se nahaja.

 

Self-Service Portal FOTA install firmware 1(5)
FOTA – Firmware-Over-The-Air

Posodabljanje lahko opravljate sami z aplikacijo Automower® Connect ter si tako zagotovite nove funkcije in posodobitve.

 

Frost guard 305
Zaščita pred zmrzaljo

Robotska kosilnica samodejno prekine košnjo v ledenih razmerah in pomaga zaščititi travnik.

Rewilding Zone
Rewilding Mode

Način vračanja divjine je zasnovana za vračanje narave na vaš vrt. Ko je način vklopljen, samodejno dodeli 10 % vaše zelenice območju ponovne divjine. Kosilnica Automower® bo to območje pustila nedotaknjeno tako dolgo, kot želite, vi pa lahko kadar koli spremenite velikost in obliko območja ponovne divjine, lahko pa ga tudi premaknete ali odstranite. Ta funkcija je na voljo pri naslednjih modelih: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD in 450X NERA, uporabniki pa bodo o posodobitvi obveščeni prek aplikacije Automower® Connect. Za uporabo funkcije vračanja divjine je pri modelih 430X NERA in 450X NERA potrebna namestitev omejevalne zanke.

 

Automatic passage handling Automower 305
Samodejno premagovanje prehodov

Husqvarna Automower® samodejno prepozna ozke prehode in sam najde pot tudi skozi najbolj ozke prehode. V izogib nastanku sledi koles bo skozi prehod vedno peljal po drugi poti.

 

Automower Weather timer
Vremenski časovnik

Prilagaja čas košnje rasti trate, kar pomeni, da Husqvarna Automower® pogosteje kosi v času močnejše rasti trate. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje. S tem se zmanjša obraba kosilnice in obremenjenost trate.

 

Spiral cutting feature film 7s

Točkovna košnja

Dodaten način za hitro košnjo omejenih površin visoke trave. Posebej priročna funkcija za košnjo npr. pod vrtnim pohištvom, ko se pohištvo prestavi. Postavite kosilnico na željeno in izberite modus točkovne košnje.Kosilnica bo kosila v obliki spirale in ko bo končala bo samodejno nadljevala v standardnem načinu košnje.

 

Spiral cutting feature film 7s

Spiralna košnja

Vklopiti je mogoče točkovni in spiralni način za učinkovito košnjo na območjih z visoko travo. Ob vklopu funkcije spiralnega košenja senzorji rezalne plošče zaznajo, kdaj se kosilnica nahaja na območju z visoko travo, in samodejno vklopijo sistematični spiralni vzorec košnje. Točkovna košnja je način hitre košnje omejenih območij z visoko travo. To je koristno zlasti na mestih pod vrtnim pohištvom, ko pohištvo umaknete. Kosilnico postavite na želeno območje in izberite način točkovne košnje. Kosilnica bo kosila v vzorcu ozkih spiral in po zaključku nadaljevala košnjo v samodejnem načinu.

 

Illustration Use Automower Installation Two charging stations
Profili

Oblikujete lahko več profilov z individualnimi nastavitvami, kar olajša souporabo kosilnice na številnih različnih lokacijah. Ker je vsak profil in namestitev mogoče označiti z osebnim imenom, je z menijem kosilnice preprosto preklapljati med različnimi nastavitvami.

 

Electric height adjustment
Električna nastavitev višine košnje

Električna nastavitev višine košnje omogoča priročno nastavitev želene višine prek aplikacije Husqvarna Automower® Connect. Nastavitev je dostopna tudi v glavnem meniju kosilnice.

 

Hose washable 305
Enostavno čiščenje

Zunanjost in spodnjo stran robotske kosilnice lahko operete z vrtno cevjo. Zgornji pokrov je mogoče preprosto odstraniti za enostaven dostop in čiščenje.

 

Forest
Nizke emisije ogljika

Z izbiro tega izdelka ste lahko prepričani, da med aktivno uporabo proizvaja nižje emisije ogljika v primerjavi s tradicionalnim bencinskim izdelkom. Ta akumulatorski izdelek med uporabo ne oddaja CO2, hkrati pa zagotavlja moč in kakovost, ki ju pričakujete od izdelka Husqvarna. Vendar je treba upoštevati, da se emisije CO2 ustvarjajo v drugih fazah življenjskega cikla izdelka, kot so proizvodnja, polnjenje in odlaganje ob koncu življenjske dobe.

 

 

Robotska kosilnica Automower 410XE NERA EdgeCut

Za povpraševanje izpolnite spodnji obrazec.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek
e-naslova ali telefona občasno obveščate o: