Vaš seznam za povpraševanje je še prazen.

Novice

Testiranje novih žag - Husqvarna 565 & Husqvarna 572XP

Od januarja 2018 sta tudi v Sloveniji na voljo nova modela motornih žag, Husqvarna 565 in Husqvarna 572XP.
V novih modelih je združeno vse: visoka zmogljivost, odlična ergonomijo ter zanesljivost in vzdržljivost. Sta predstavnika najboljšega razmerja med težo in zmogljivostjo v 70 cm³ razredu.


V INTER GOZD-u smo se odločili, da za vas organiziramo testiranje dveh novih modelov. Super, kajne? Vabljeni, da izkoristite to edinstveno možnost in nas obiščete 9.2.2018.

Spremljajte nas na FB strani tega dogodka. Veseli bomo, da nam potrdite vašo udeležbo in s tem priporote k boljši organizaciji samega dogodka. V kolikor želite biti obveščeni o prihodnjih dogodkih, pa se prijavite na naše e-novice na tej povezavi.

P.s.: Saj veste, HusqVARNA je VARNA. Testiranje žag bo mogoče le v zaščitni opremi. Torej, ne pozabite s seboj prinesti svoje opreme (protiurezne hlače, čelada, rokavice), če pa le-te nimate bomo za osnovno zaščitno opremo poskrbeli mi. Sami pa poskrbite za primerno obutev. Žaganje bo na lastno odgovornost.

Beri naprej ...

7 dnevna garancija za Husqvarna profesionalne motorne žage

Ponujamo vam garancijo z možnostjo vračila za določene modele profesionalnih žag Husqvarna.

Če s katerokoli od najbolj prodajanih modelov profesionalnih motorne žage kupljene pri nas ne boste zadovoljni, jo lahko vrnete v sedmih dnevih od dneva nakupa in povrnili vam bomo celotno kupnino.

Velja za modele motornih žag: Husqvarna 550 XP®, Husqvarna 550 XPG®, Husqvarna 560 XP®, Husqvarna 560 XPG®, Husqvarna 562 XP® in Husqvarna 562 XPG®

Ne spreglejte akcijskih cen za modele žag:
Husqvarna garancija zadovoljstva

Beri naprej ...

Dan odprtih vrat

Kot vsako leto imamo tudi letos "Dan odprtih vrat" oziroma bosta to kar dva dneva, petek in sobota (26.5. in 27.5.2017). V sklopu dneva odprtih vrat boste lahko obiskovalci testirali stroje - žagali, brusili, vijačili, vrtali, kosili,...

Veselimo se vaše družbe.

 

Beri naprej ...

Servis kosilnic

servis kosilnic

Zdaj je pravi čas za predsezonski servis vaše kosilnice!

Krepko smo že zakorakali v pomlad in kmalu bo napočil čas za prvo košnjo. Pred novo sezone košnje je potrebno kosilnici nameniti nekaj pozornosti. Pri sodobnih kosilnicah je tekočega vzdrževanja malo. Temeljno pravilo je, da kosilnico po vsaki uporabi temeljito očistimo. Posebno pozornost posvetimo nožu kosilnice ter redni kontroli nivoja olja in goriva.

Tekoče vzdrževanje lahko opravite sami, lahko pa kosilnico pripeljete našim serviserjem, ki vam mimogrede zaupajo še kakšen uporaben nasvet za prijetnejšo košnjo.

Servisiramo kosilnice vseh blagovnih znamk. Nudimo tudi prevzem in dostavo kosilnice na vaš dom.

Predsezonski servis vključuje:

  • pregled in čiščenje kosilnice
  • menjavo olja
  • brušenje noža
  • nastavitev

Cena: 30€.

Beri naprej ...

Praznični delovni čas

Zadnje dni v letu 2016 bomo delali po ustaljenem urniku, le v petek 30.12.2016 bomo zaključili ob 12h.

 

Pet., 23.12.: 8h - 16h

Pon., 26.12.: zaprto (praznik)

Tor., 27.12.: 8h - 16h

Sre., 28.12.: 8h - 19h

Čet., 29.12.: 8h - 16h

Pet., 30.12.: 8h - 12h

Beri naprej ...

Praznični popusti do - 40%

V prazničnem času smo posebej za vas pripravili popuste na zaščitno gozdarsko opremo in orodje. Tople nogavice za mrzle dni, priročne zaščitne nadhlače in izjemno gozdarsko orodje STUBAI. Za hišne mojstre pa po prazničnih cenah ponujamo tudi izbor akumulatorskega orodja Makita. Če še nimate ideje s čim obdariti svoje najbližnje, vam v naših trgovinah TPGozd in Inter gozd pripravimo tudi darilni bon v poljubni vrednosti.     

Ob nakupu v skupni vrednosti nad 500 EUR vam na artikle, ki niso v akciji, priznamo 10% popust!

Obiščite nas v trgovini TPGozd v Tomačevem ali Inter gozd v Kranju. Izbrane artikle si lahko naročite tudi na dom. Pokličite nas ali izpolnite obrazec, ki se nahaja tu.
 
Prijetne praznike vam žeilta ekipi TPGozd in Inter Gozd!
 
Akcija velja do 31.12.2016 oz. do razprodaje zalog. Cene vkjučujejo DDV. Popusti se ne seštevajo. Popusti ne veljajo za gozdarsko mehanizacijo.
 

Gozdarska akcija

 

Beri naprej ...

Jesenska akcija do - 15%

Za vas smo v mesecu novembru pripravili akcijske cene na zaščitno opremo, ki vam bo v prihajajočem hladnejšem vremenu prišla prav za delo v gozdu in drugod na prostem.

Obiščite nas v trgovini Inter gozd v Kranju ali TPGozd v Ljubljani. Če pa čas ne dopušča, si izbrane artikle lahko naročite tudi na dom. Pokličite nas na telefon 041 673 191 (Kranj) ali 040 375 512 (Ljubljana) oz. nam pošljite email na info@intergozd.si.

Za nakup ostalih artiklov iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 500 EUR vam priznamo 10% popust!

Akcija velja do 30.11.2016 oz. do razprodaje zalog. Cene vkjučujejo DDV. Popusti se ne seštevajo.

Beri naprej ...