Vaš seznam za povpraševanje je še prazen.

Novice

Kmetijsko - obrtni sejem Komenda 2018

Vabljeni, da nas obiščete na kmetijsko - obrtnem sejmu v Komendi, ki bo potekal od 12. do 14. oktobra. Zaradi sejma bo trgovina Inter gozd v petek, 12. 10., zaprta. Še en razlog več, da nas obiščete na sejmu.

V soboto in nedeljo bona našem razstavnem prostoru potekala predstavitev prenosnih gozdarskih vlečnih vitlov Portable Winch ter lupilnikov in ostalih nastavkov za motorno žago. Z nami bodo predstavniki podjetja Makita d.o.o. ter predstavnik podjetja To bi d.o.o. - ogromno bo orodja za domače mojstre in profesionalce. Vsekakor pa nismo pozabili na naše gozdarje ter še kako potrebno zaščitno opremo in gozdarsko orodje, ki jo bo moč kupiti po ugodnih  sejemskih cenah.

Vabljeni, da nas obiščete!

Beri naprej ...

Predstavitev robotskih kosilnic Husqvarna Automower® - City Park

Trava pospešeno raste. Izmenjajoči se sončni in deževni dnevi poskrbijo, da je trava lepo zelena, ter da hitro raste. Ste kos košnji?

Si predstavljate, da je vaša trata vedno pokošena? Ja, ja, že res, če vsake 3 dni kosite travo. Kaj pa če se vi ta čas posvetite vašim najljubšim hobijem, družini ali le preprosto spočijete, robotska kosilnica Automower pa delo opravi namesto vas? Za sobotni piknik pa bo trata vseeno pokošena. Sliši se idealno :)

Za vsa razbijanja dvomov o zmogljivosti robotske kosilnice Husqvarna Automower smo vam na voljo v trgovini ali po telefonu, v soboto ter nedeljo (12. - 13. 5.) pa vas vabimo tudi tudi v ljubljanski nakupovalni center City Park, od 6. 4. - 8. 4. 2018. Prav tako bo na voljo za ogled tudi akumulatorski vrtni program Husqvarna (trimerji, kose, žage, pihalniki).

Vabljeni, da nas obiščite. Bomo v pritličju, med trgovinami Mango, Swarovski, Telekom ter Sten Time. Če pa nas vseeno ne najdete nas pokličite na 041 706 756.

Beri naprej ...

30. 4. Kolektivni dopust

Obveščamo vas, da imamo v ponedeljek, 30. 4., kolektivni dopust. Trgovina bo na ta dan zaprta.

Delovni čas med prvomajskimi prazniki:

ponedeljek, 30. 4. : ZAPRTO (kolektivni dopust)

torek, 1. 5. : ZAPRTO (praznik)

sreda, 2. 5. : ZAPRTO (praznik)

četrtek, 3. 5. : 8h - 16h

petek, 4. 5. : 8h - 16h

Beri naprej ...

Hišni sejem v Inter gozd Kranj 23. 4. 2018

predstavitev vrtnih strojev kosilnic, žag, robotskih kosilnic v Inter gozd Kranj

Vabljeni na hišni sejem Inter gozd, Kranj. Odgovarjali bomo na vaša vprašanja o vrtnih strojev, določeni vrtni stroji (kosilnice, kose, pihalnik, škarje za živo mejo,...) bodo na voljo za testiranje. Ta dan bodo veljale tudi posebne ugodnosti. Vabljene, da se nam pridružite na travničku za našo trgovino. Vabljeni.

Kdaj? 23. 4. 2018, od 8 h - 19 h

Kje? Inter gozd, trgovina in servis, d.o.o., Kranj - Cesta Staneta Žagarja 53, Kranj

 

Beri naprej ...

Predstavitev robotskih kosilnic Husqvarna Automower® - City Park

Že razmišljate o košnji? Naj vam ne povzorča preveliko skrbi ter ne vzame preveč časa. Da bo trata vedno brezhibno pokošena, izberite robotsko kosilnico Automower®.

Vabljeni na predstavitve robotskih kosilnic Automower® v ljubljanski nakupovalni center City Park, od 6. 4. - 8. 4. 2018. Prav tako bo na voljo za ogled tudi akumulatorski vrtni program Husqvarna.

Zbrali smo seznam najpogostejših vprašanj glede robotskih kosilnic, le te lahko preberete tu. Široka izbira modelov pa poskrbi, da so lahko pokošeni prav vsi vrtovi, tako mali kot veliki.

predstavitev robotskih kosilnic v City park, Ljubljana

Beri naprej ...

Obiščite nas na sejmu

Vabimo vas na kmetijsko - obrtni sejm v Komendi, ki bo potekal od petka, 23.3., do nedelje, 25.3.

Ker se bliža sezona košnje, bomo na sejmu del prostora namenili prav vrtnemu programu Makita. Vsekakor ne bo manjkalo gozdarsko orodje ter zaščitna oprema. In še kako aktualne kolesne verige OFA.

Sejem je za obiskovalce odprt: v petek od 10h - 18h, v soboto in nedeljo od 10h - 18h. Naš razstavni prostor ima številko 211, nahajamo se na spodnjem gozdarskem prostoru. Parkiranje je brezplačno, prav tako vstop na sejem. Več o sejmu.

Ker bomo za dni sejma vse moči uperili v sam sejem, bo trgovina na naši lokaciji v petek (23.3.) zaprta. Hvala za razumevanje.

Še en razlog več, da nas obiščete na sejmu. Veseli bomo vašega obiska.

 

Beri naprej ...