Košarica je še prazna.


Makita skupina

Skupina MAKITA se uvršča med najbolj izkušene in ugledne proizvajalce orodja za profesionalce po vsem svetu. V svetovnem merilu velja MAKITA za največjega proizvajalca orodja, ki ga napajajo akumulatorji. Celotno število naprav, proizvedenih po vsem svetu, se giblje okrog 10 milijonov kosov na leto, v ponudbi strojev se nahaja več kot 1000 modelov.

Proizvodnja s preizkušeno tehnologijo

MAKITA ustvarja prozvodnjo namenjeno globalnemu trgu. Proizvodnja v obratih na Japonskem, Kitajskem, v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu, Romuniji, Braziliji in Nemčiji poteka s pomočjo najnaprednejših tehnologij in pod strogim nadzorom kakovosti. V raziskovalnem centru podjetja v Nishinu in v centru za oblikovanje v tokijskem obratu potekajo pomembne predpriprave pred začetkom proizvodnje. MAKITA proizvodi so izdelani s skrbno izbranimi komponentami, njihova distribucija pa poteka po vsem svetu. Ohišja in notranje komponente so izdelane iz visokokakovostnih materialov in presegajo pričakovanja celo najbolj zahtevnih uporabnikov.

Obsežen nadzor kakovosti

Da bi naši proizvodi ustrezali izjemnim standardom kakovosti, je v proizvodni proces in v proces montaže vključeno vmesno testiranje. Preden proizvod zapusti delavnico, se na njem opravi zaključno testiranje v skladu z ISO 9001:2000 standardom. MAKITA zagotavlja izjemno kakovost svojih proizvodov.

Kakovost in napredek v popolnem ravnovesju

S kakovostjo, inovativnim dizajnom in uravnoteženim razmerjem med cenami in storitvami, si je podjetje ustvarilo zaupanje in priznanje med profesionalci in obrtniki. Poleg preizkušenih orodij na električno in akumulatorsko napajanje ponudba podjetja MAKITA obsega tudi stabilne stroje za obdelavo lesa, pnevmatsko orodje in orodje s pogonom na bencinski motor za industrijo in posamezne obrtnike.

Zanesljivost in ergonomija

Električno orodje pri podjetju MAKITA se odlikuje po posebej dolgi življenjski dobi, prijaznosti do uporabnika in tehnični brezhibnosti. Profesionalci iz obrtniške stroke in industrije po vsem svetu cenijo optimalno razmerje med robustnostjo, ergonomijo in modernim dizajnom. MAKITA orodje se posebej odlikuje po uravnoteženi vsestranskosti in posamezniku zagotavlja delo brez napora. Le originalni MAKITA priključki so optimalno primerni za visokokakovostna MAKITA orodja. MAKITA dinamično bogati svojo ponudbo orodij in priključkov, hkrati pa se osredotoča na rešitve za profesionalnega uporabnika. Gosta mreža servisov z ustrezno usposobljenimi tehniki optimalno zaokroži celotno ponudbo podjetja MAKITA.

Makita v Sloveniji

MAKITA je v Sloveniji začela s poslovanjem v novembru 2011 z novoustanovljeno družbo Makita d.o.o. in predstavništvom za države JV Evrope. Centrala za ta del Evrope, kamor spada tudi Slovenija, je bila pred tem v Avstriji, vendar se je generalno vodstvo na Japonskem zaradi dobre geografske lege Slovenije in boljše povezanosti s trgi držav iz bivše Jugoslavije odločilo preseliti sedež Makita Southeast Europe (MEE) iz Dunaja v Ljubljano. Danes MEE sodeluje s 14-imi državami JV Evrope. V prodajnem programu so profesionalna ročna orodja za uporabo na različnih področjih kot so kovinska, lesna, gradbena industrija, orodja za delo na vrtu, v gozdu in tudi za uporabo doma. Med širokim izborom orodij sta tudi priložena oprema in pribor.

Učinkovita distribucijska mreža v Vzhodni Evropi

MAKITA ima gosto mrežo specializiranih prodajalcev v Vzhodni Evropi, ki vsakemu kupcu MAKITA proizvodov nudijo prvovrstne storitve in profesionalno svetovanje. Partnerstvo med MAKITO in njenimi uvozniki, distributerji in trgovci temelji na zaupanju. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in obojestranskega spoštovanja se je ta odnos do danes še bolj utrdil.
MAKITA v skoraj vseh regijah Vzhodne Evrope podpira distribucijsko mrežo z visoko usposobljenimi inštruktorji za uporabo orodij, saj lahko le tako svoja orodja preko strokovnih svetovalcev Makita predstavi kupcem ob pravem času in na lokalnih trgih, neposredno uporabnikom.

Tesne vezi s kupci, pa tudi upoštevanje želja strank pri oblikovanju proizvodov, so pri nas na prvem mestu. Ker želimo izpolniti vse želje in potrebe kupcev, bodo naši sodelavci v delo vložili vse svoje znanje in izkušnje ter kupcem ponudili proizvode, ki bodo v skladu z njihovimi željami in zahtevami.
Prednost Makite je tudi usposobljena in razširjena servisna mreža, na sedežu podjetja v Ljubljani pa se nahaja tudi tovarniški servis.

Misli usmerjene k okolju

Energetsko varčni proizvodni postopki in uporaba okolju prijaznih materialov ustrezajo našim okoljevarstvenim načelom.
Uvedba novih, okolju prijaznih materialov in tehnologij bistveno razbremenjuje okolje, MAKITA pa s tem prispeva svoj delež k zaščiti okolja in narave ter hkrati skrbi za zdravo prihodnost naših otrok.