O tehnologiji

Robotske kosilnice Husqvarna Automower® so na trgu prisotne že od leta 1995. Zato se lahko pohvalijo z najbolj preizkušenimi, zanesljivimi in zmogljivimi robotskimi kosilnicami na trgu. Med desetimi različnimi modeli z različnimi zmogljivostmi boste zagotovo našli optimalno robotsko kosilnico Automower®, ki bo ustrezala vam in vašemu vrtu.

Automower® kosilnica je kot zaposliti vrtnarja za polni delovni čas, vendar brez izdatkov plač. Automower® je prva v celoti robotska kosilnica, ki lahko obratuje dan in noč. Ni samo prijazna do uporabnika, temveč tudi do okolja, saj jo poganja električna energija in ne proizvaja škodljivih izpušnih plinov. Edinstvena tehnologija košnje bazira na konstantni košnji Automower® kosilnice pri kateri poteka košnja po naključnem vzorcu znotraj označenega področja. Ko je čas za polnjenje baterije se Automower® avtomatsko vrne v polnilno postajo.

Automower® je izdelan za košnjo trave, od enostavnih do najbolj kompleksnih zelenic ter valovitih vrtov. Če je na poti ovira, kot npr. drevo ali večji kamen, se Automower® preprosto obrne in izbere novo smer košnje. Tudi za hišne ljubljenčke v vašem vrtu velja enako. Automower® jim ne bo škodoval.

NOBENIH SLEDI KOLES

Robotska kosilnica Husqvarna Automower® ne pušča nobenih sledi koles zaradi svojega načina košnje po naključno izbranem vzorcu.

DELA V DEŽJU

Odlični rezultati košnje v vseh vremenskih pogojih. Vitalni deli kosilnice so zaprti, tako da voda, prah ali delci trave ne morejo vanjo.

OPRAVI TUDI Z OZKIMI PREHODI

Robotska kosilnica Husqvarna Automower® zazna ozke prehode in najde pot tudi na najmanjših površinah.

NAPREDNA NAVIGACIJA

Več navigacijskih orodij, med njimi tudi GPS (za modela 430X in 450X), zagotavljajo, da je celotna zelenica pokošena tudi na kompleksnih vrtovih.

KOSI TUDI NA NAKLONIH

Robotska kosilnica Husqvarna Automower® pokosi tudi kompleksne in strme terene z naklonom do 45% (24°). Na voljo pa je tudi dodatna oprema, ki to nalogo še izboljša.

KOSI ENAKOMERNO

Senzor dviga in senzor nagiba zagotavlja popolne rezultate košnje tudi na neravnih terenih.

ZADOVOLJNI SOSEDJE

Robotska kosilnica deluje tako tiho in učinkovito, da boste kmalu pozabili, da jo imate. Brez hrupa - le popolni rezultati in zadovoljni sosedje.

AUTOMOWER CONNECT®

Aplikacije, ki omogoča nadzor, upravljanje in spremljanje delovanja vaše kosilnice z aplikacijo na pametnem telefonu.