Vaš seznam za povpraševanje je še prazen.

Protiurezne hlače PSS X-treme Air - oranžno/sive

Šifra: PSS900xx
229,00 

Opis

Ene izmed najlažjih in najudobnejših protiureznih hlač na tržišču (masa cca 1300 g). Zračne gozdarske hlače X-treme Air so posledica sodelovanja proizvajalca hlač PSS s profesionalnimi gozdarji, ki delajo v gozdu celo leto. Ta model hlač navdušuje s svojim športnim in svežim dizajnom. Pri izbiri zunanjega materiala hlač so mislili predvsem na zračnost, dolgoživost in lahkotnost materiala. Zaradi posebne 5 plastne protiurezne zaščite 5x5 (5x5 cutprotection" so težo hlač zmanjšali na minimum, a ne na račun protiurezne zaščite.

Na prednji strani so hlače opremljene z vodotesno zunanjo tkanino, ki sega do višine kolen. Rain Tex membrana skrbi za popolno zaščito pred vlago.

Na spodnjem delu hlač je kaveljček, s katerim hlače pritrdite na gozdarski čevelj. S tem preprečite, da vam žagovina uhaja v čevlje.

Na hrbtni strani hlač sta dva velika zračnika z zadrgo, ki sta po našem mnjenju najučinkovitejši prezračevalni odprtini doslej. Kevlar ojačitve so dodane na izpostavljenih območjih: na kolenih in notranjih straneh nog.

Gozdarske hlače imajo povišan zadnji del za zaščito ledvenega dela. Hlače imajo kavelj za gozdarski meter ter namenski žep za gozdarsko orodje.

Material:

Sprednji del: 70 % najlon, 19.5 % armid (Kevlar), 10.5 % elastan

Zadnji del: 89 % poliester, 11 % elastan

Podloga: 100 % poliester

Barva:

oranžno - siva

Preverite tudi drugo barvno kombinacijo.

Standard in zaščita:

Razred zaščite 1 (20 m/s)

EN ISO 381-5 class 1

Nazaj