SLEDI NAM NA FACEBOOKU – spremljaj akcije in novosti

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 150,00 €

Robotska kosilnica Automower 310E NERA EdgeCut

Šifra: AM023 Kategorije: , ,

Brezplačna dostava za naročila večja od 150,00 €!
Odprema v enem delovnem dnevu.

Naroči preko telefona
+386 4 234 17 70

2.249,00 

Ni na zalogi

Opis

Robotska kosilnica s sistemom EdgeCut za srednje velike trate

Husqvarna Automower® 310E NERA je robotska kosilnica za trate do 1000 m². Opremljena je s funkcijo EdgeCut, ki zmanjšuje potrebo po urejanju robov trate ter tako prihrani čas in trud. Kosilnica 310E NERA ponuja možnost izbire namestitve s fizičnimi mejami ali namestitve brez žice s sistemom Husqvarna EPOS™. EPOS™ vam omogoča popolno prilagodljivost z virtualnimi mejami, ki jih omogoča satelitska tehnologija z natančnostjo 2-3 cm. To tudi pomeni, da ni nevarnosti pretrganja žice. Poleg tega sistem EPOS™ omogoča nadzor območij, zato lahko prek aplikacije Automower® Connect prilagodite trato svojim potrebam in ustvarite več delovnih območij z različnimi nastavitvami. Prav tako enostavno lahko ustvarite začasna območja, na katerih se ne sme kositi, da ohranite sezonske divje rože ali območja vrtnih projektov.

Z aplikacijo Automower® Connect lahko kosilnico spremljate od koder koli na svetu in jo povežete s svojim pametnim domom. Pošljite ukaze, preglejte in spremenite nastavitve kosilnice ter prejemajte obvestila za popoln nadzor trate.

Specifikacija

 

Kapaciteta
DE, AT, SI, FR, BE, NL
Št. izdelka: 970 65 41‑12
Delovno območje 1.000 m²
Vrsta meje Žica, Zaznavanje navideznih meja je na voljo kot dodatna oprema
Maksimalen naklon za mejni kabel 20 %
Maksimalen naklon v delovnem območju 30 %
Maks. čas aktivnosti 17 h
Sistem iskanja Štiri načini iskanja
Sledi vodilnem kablu 2
Polnilni sistem Avtomatsko
Skupne dimenzije
Teža 12,2 kg
Proizvod velikost, dolžina 68 cm
Proizvod velikost, širina 44 cm
Proizvod velikost, višina 28 cm
Podatki o izdelku
Barva Siva
Raven hrupa 60 dB(A)
Stopnja zaščite (IP koda) IPX5
Tip akumulatorja Li-Ion
Moč akumulatorja 2 Ah
Tok polnjenja 2,2 A
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju 50 min
Tipičen čas polnjenja 40 min
Povprečna mesečna poraba energije pri maksimalni uporabi 11 kWh
Rezalni sistem
Sistem košnje 2 diska s 3 vrtljivimi rezili
Višina košnje, maks. 55 mm
Višina košnje, min. 20 mm
Širina košnje 22 cm
Nastavitev višine košnje Električna
Drsna plošča Da
Dve smeri rezanja Da
Upravljanje
Tipkovnica Kolešček, zaslon in LED za prikaz stanja/Aplikacija
Nadzorna plošča Barvni zaslon TFT 2,8” QVGA
Brezžična povezljivost Bluetooth®, Wi-Fi
Aplikacija Automower® Connect
Integracija v pametni dom Da
Posodobitev programske opreme FOTA
Varnost
GPS sledenje Ne
GeoFence Da
PIN koda Da
Alarm Da
Dvižni senzor Da
Senzor nagiba Da
Object detection Ne

 

 

 

Lastnosti

Edge cutting feature film 17s 16:9

EdgeCut za minimalno obrezovanje

EdgeCut zmanjšuje potrebo po obrezovanju robov trate ter tako prihrani čas in trud. To omogoča poseben zadnji disk EdgeCut, ki lahko kosi tako blizu robov, da ostane nepokošena le minimalna količina trave.

 

Automower NERA wire free installation - web use only
Na voljo tudi namestitev brez žice

Automower Connect app (AMC) 1m59s 16x9 SI

Aplikacija Automower® Connect

Uživajte v udobju, ki ga omogoča daljinsko upravljanje prek pametnega telefona z aplikacijo Automower® Connect družbe Husqvarna. Med drugim lahko upravljate in spremljate robotsko kosilnico Husqvarna, spreminjate nastavitve ter si zagotovite lahek dostop do informacij in nasvetov za brezskrbno vzdrževanje zelenic. Pri različnih modelih je na voljo je povezava z mobilnim omrežjem, Wi-Fi ali Bluetooth.

Electric height adjustment
Električna nastavitev višine košnje

Električna nastavitev višine košnje omogoča priročno nastavitev želene višine prek aplikacije Husqvarna Automower® Connect. Nastavitev je dostopna tudi v glavnem meniju kosilnice.

Automower AIM / Zone Control
Z GPS podprta navigacija

Navigacija, podprta z GPS, zagotavlja popolno pokritost vrta z enakomerno razporeditvijo košnje. Na začetku sistem pripravi zemljevid vrta, vključno z lokacijo omejevalne zanke in vodilnega kabla. Robotska kosilnica Husqvarna Automower® nato temu ustrezno prilagodi vzorec košnje in poskrbi za najboljši rezultat.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD
Vrhunska interaktivnost

Združljivost z Amazon Alexo, Google Home in IFTTT za priročno upravljanje z govorom in obveščanje o stanju. To velja za vse robotske kosilnice Automower®, ki omogočajo povezavo z mobilnim omrežjem ali Wi-Fi in jih lahko z govornimi ukazi npr. zaženete, zaustavite, parkirate ali pridobite podatke o njihovem stanju s preprostim ukazom govornemu pomočniku, jih uporabljate v rutinah IFTTT in še več. Z aplikacijo Automower® Connect lahko robotsko kosilnico tudi povežete s sistemom Gardena Smart ter poskrbite za usklajeno košnjo in zalivanje zelenice.

Biodiversity Wildlife conservation mode
Pametne povezave z IFTTT

Uporabljajte pametne povezave v aplikaciji Automower® Connect ali določite svoje prilagodljive rutine z IFTTT za še boljšo integracijo robotske kosilnice Automower® s pametnim domom. Morda želite, da kosilnica parkira, ko se otroci vrnejo iz šole ali ko je napovedano močno deževje. Morda jo povsem uskladite z vremenom. Aplikacija IFTTT (“If This, Then That”) je brezplačna in omogoča enostavno uporabo.

Jog wheel Automower 435X AWD
Automower® Access

Automower® Access zagotavlja tekočo uporabniško interakcijo s pomočjo barvnega zaslona z visoko ločljivostjo, vrtljivega gumba in indikatorjev stanja ter predstavlja intuitiven način upravljanja kosilnice. Na ikonah temelječa zasnova se intuitivno povezuje z aplikacijo Automower® Connect, kar zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo.

Automower Weather timer
Vremenski časovnik

Prilagaja čas košnje rasti trate, kar pomeni, da Husqvarna Automower® pogosteje kosi v času močnejše rasti trate. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje. S tem se zmanjša obraba kosilnice in obremenjenost trate.

Self-Service Portal FOTA install firmware 1(5)
FOTA – Firmware-Over-The-Air

Posodabljanje lahko opravljate sami z aplikacijo Automower® Connect ter si tako zagotovite nove funkcije in posodobitve.

Frost guard 305
Zaščita pred zmrzaljo

Robotska kosilnica samodejno prekine košnjo v ledenih razmerah in pomaga zaščititi travnik.

Automatic passage handling Automower 305
Samodejno premagovanje prehodov

Husqvarna Automower® samodejno prepozna ozke prehode in sam najde pot tudi skozi najbolj ozke prehode. V izogib nastanku sledi koles bo skozi prehod vedno peljal po drugi poti.

Automower 405X ​
Ciljna višina za izboljšano kakovost trate

Za neprimerljivo kakovost trate robotska kosilnioca samodejno zniža višino košnje z maksimalne na določeno višino v časovnem obdobju 10 dni.

Spiral cutting feature film 7s

Spiralna košnja

Vklopiti je mogoče točkovni in spiralni način za učinkovito košnjo na območjih z visoko travo. Ob vklopu funkcije spiralnega košenja senzorji rezalne plošče zaznajo, kdaj se kosilnica nahaja na območju z visoko travo, in samodejno vklopijo sistematični spiralni vzorec košnje. Točkovna košnja je način hitre košnje omejenih območij z visoko travo. To je koristno zlasti na mestih pod vrtnim pohištvom, ko pohištvo umaknete. Kosilnico postavite na želeno območje in izberite način točkovne košnje. Kosilnica bo kosila v vzorcu ozkih spiral in po zaključku nadaljevala košnjo v samodejnem načinu.

Illustration Use Automower Installation Two charging stations
Profili

Oblikujete lahko več profilov z individualnimi nastavitvami, kar olajša souporabo kosilnice na številnih različnih lokacijah. Ker je vsak profil in namestitev mogoče označiti z osebnim imenom, je z menijem kosilnice preprosto preklapljati med različnimi nastavitvami.

Hose washable 305
Enostavno čiščenje

Zunanjost in spodnjo stran robotske kosilnice lahko operete z vrtno cevjo. Zgornji pokrov je mogoče preprosto odstraniti za enostaven dostop in čiščenje.

Illustration Use Automower installation secondary area
Sekundarno območje

Če je zelenica razdeljena na dve območji, ki nista povezani s prehodom za kosilnico, določite dodatno območje. Za vzpostavitev dodatnega območja z namestitvijo omejevalne zanke okoli izbranega območja ustvarite otok. Ko je zanka postavljena, kosilnico ročno prestavite med obe območji, kjer bo kosila določeno časovno obdobje ali dokler se akumulatorska baterija ne izprazni.

Forest
Nizke emisije ogljika

Z izbiro tega izdelka ste lahko prepričani, da med aktivno uporabo proizvaja nižje emisije ogljika v primerjavi s tradicionalnim bencinskim izdelkom. Ta akumulatorski izdelek med uporabo ne oddaja CO2, hkrati pa zagotavlja moč in kakovost, ki ju pričakujete od izdelka Husqvarna. Vendar je treba upoštevati, da se emisije CO2 ustvarjajo v drugih fazah življenjskega cikla izdelka, kot so proizvodnja, polnjenje in odlaganje ob koncu življenjske dobe.

Automower 305: systematic passage mowing
Sistematska košnja ožjih prehodov

Robotsko kosilnico lahko nastavite tako, da v ozkih prehodih samodejno preklopi vzorec košnje iz naključnega v sistematični način. S tem se zmanjša število zavijanj in trkov, do katerih običajno prihaja v ozkih prehodih, zato je manjša nevarnost nastanka kolesnic in poškodovanja zelenice.

Automower connect Geofence 1x1
GeoFence

V primeru premika kosilnice izven vnaprej določenega območja boste prejeli obvestilo v aplikaciji, kar zmanjša nevarnost kraje. Z aplikacijo Automower® Connect preprosto določite območje geoomejitve in boste vedno vedeli, kje se nahaja.

 

Brand

Husqvarna

Družba Husqvarna z ljubeznijo do inovativnosti že od leta 1689 ponuja profesionalne izdelke za urejanje gozdov, parkov in vrtov. Najsodobnejši izdelki z akumulatorskimi rešitvami in robotiko združujejo zmogljivost, uporabnost in skrb za varnost ter okolje. Garancija: 1 leto za profesionalno rabo (nakup na podjetje, davčno številko) in 2 leti za domačo rabo (fizična stranka).
husqvarna-logo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotska kosilnica Automower 310E NERA EdgeCut”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

opis

Robotska kosilnica s sistemom EdgeCut za srednje velike trate

Husqvarna Automower® 310E NERA je robotska kosilnica za trate do 1000 m². Opremljena je s funkcijo EdgeCut, ki zmanjšuje potrebo po urejanju robov trate ter tako prihrani čas in trud. Kosilnica 310E NERA ponuja možnost izbire namestitve s fizičnimi mejami ali namestitve brez žice s sistemom Husqvarna EPOS™. EPOS™ vam omogoča popolno prilagodljivost z virtualnimi mejami, ki jih omogoča satelitska tehnologija z natančnostjo 2-3 cm. To tudi pomeni, da ni nevarnosti pretrganja žice. Poleg tega sistem EPOS™ omogoča nadzor območij, zato lahko prek aplikacije Automower® Connect prilagodite trato svojim potrebam in ustvarite več delovnih območij z različnimi nastavitvami. Prav tako enostavno lahko ustvarite začasna območja, na katerih se ne sme kositi, da ohranite sezonske divje rože ali območja vrtnih projektov.

Z aplikacijo Automower® Connect lahko kosilnico spremljate od koder koli na svetu in jo povežete s svojim pametnim domom. Pošljite ukaze, preglejte in spremenite nastavitve kosilnice ter prejemajte obvestila za popoln nadzor trate.

Specifikacija

 

Kapaciteta
DE, AT, SI, FR, BE, NL
Št. izdelka: 970 65 41‑12
Delovno območje 1.000 m²
Vrsta meje Žica, Zaznavanje navideznih meja je na voljo kot dodatna oprema
Maksimalen naklon za mejni kabel 20 %
Maksimalen naklon v delovnem območju 30 %
Maks. čas aktivnosti 17 h
Sistem iskanja Štiri načini iskanja
Sledi vodilnem kablu 2
Polnilni sistem Avtomatsko
Skupne dimenzije
Teža 12,2 kg
Proizvod velikost, dolžina 68 cm
Proizvod velikost, širina 44 cm
Proizvod velikost, višina 28 cm
Podatki o izdelku
Barva Siva
Raven hrupa 60 dB(A)
Stopnja zaščite (IP koda) IPX5
Tip akumulatorja Li-Ion
Moč akumulatorja 2 Ah
Tok polnjenja 2,2 A
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju 50 min
Tipičen čas polnjenja 40 min
Povprečna mesečna poraba energije pri maksimalni uporabi 11 kWh
Rezalni sistem
Sistem košnje 2 diska s 3 vrtljivimi rezili
Višina košnje, maks. 55 mm
Višina košnje, min. 20 mm
Širina košnje 22 cm
Nastavitev višine košnje Električna
Drsna plošča Da
Dve smeri rezanja Da
Upravljanje
Tipkovnica Kolešček, zaslon in LED za prikaz stanja/Aplikacija
Nadzorna plošča Barvni zaslon TFT 2,8” QVGA
Brezžična povezljivost Bluetooth®, Wi-Fi
Aplikacija Automower® Connect
Integracija v pametni dom Da
Posodobitev programske opreme FOTA
Varnost
GPS sledenje Ne
GeoFence Da
PIN koda Da
Alarm Da
Dvižni senzor Da
Senzor nagiba Da
Object detection Ne

 

 

 

Lastnosti

Edge cutting feature film 17s 16:9

EdgeCut za minimalno obrezovanje

EdgeCut zmanjšuje potrebo po obrezovanju robov trate ter tako prihrani čas in trud. To omogoča poseben zadnji disk EdgeCut, ki lahko kosi tako blizu robov, da ostane nepokošena le minimalna količina trave.

 

Automower NERA wire free installation - web use only
Na voljo tudi namestitev brez žice

Automower Connect app (AMC) 1m59s 16x9 SI

Aplikacija Automower® Connect

Uživajte v udobju, ki ga omogoča daljinsko upravljanje prek pametnega telefona z aplikacijo Automower® Connect družbe Husqvarna. Med drugim lahko upravljate in spremljate robotsko kosilnico Husqvarna, spreminjate nastavitve ter si zagotovite lahek dostop do informacij in nasvetov za brezskrbno vzdrževanje zelenic. Pri različnih modelih je na voljo je povezava z mobilnim omrežjem, Wi-Fi ali Bluetooth.

Electric height adjustment
Električna nastavitev višine košnje

Električna nastavitev višine košnje omogoča priročno nastavitev želene višine prek aplikacije Husqvarna Automower® Connect. Nastavitev je dostopna tudi v glavnem meniju kosilnice.

Automower AIM / Zone Control
Z GPS podprta navigacija

Navigacija, podprta z GPS, zagotavlja popolno pokritost vrta z enakomerno razporeditvijo košnje. Na začetku sistem pripravi zemljevid vrta, vključno z lokacijo omejevalne zanke in vodilnega kabla. Robotska kosilnica Husqvarna Automower® nato temu ustrezno prilagodi vzorec košnje in poskrbi za najboljši rezultat.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD
Vrhunska interaktivnost

Združljivost z Amazon Alexo, Google Home in IFTTT za priročno upravljanje z govorom in obveščanje o stanju. To velja za vse robotske kosilnice Automower®, ki omogočajo povezavo z mobilnim omrežjem ali Wi-Fi in jih lahko z govornimi ukazi npr. zaženete, zaustavite, parkirate ali pridobite podatke o njihovem stanju s preprostim ukazom govornemu pomočniku, jih uporabljate v rutinah IFTTT in še več. Z aplikacijo Automower® Connect lahko robotsko kosilnico tudi povežete s sistemom Gardena Smart ter poskrbite za usklajeno košnjo in zalivanje zelenice.

Biodiversity Wildlife conservation mode
Pametne povezave z IFTTT

Uporabljajte pametne povezave v aplikaciji Automower® Connect ali določite svoje prilagodljive rutine z IFTTT za še boljšo integracijo robotske kosilnice Automower® s pametnim domom. Morda želite, da kosilnica parkira, ko se otroci vrnejo iz šole ali ko je napovedano močno deževje. Morda jo povsem uskladite z vremenom. Aplikacija IFTTT (“If This, Then That”) je brezplačna in omogoča enostavno uporabo.

Jog wheel Automower 435X AWD
Automower® Access

Automower® Access zagotavlja tekočo uporabniško interakcijo s pomočjo barvnega zaslona z visoko ločljivostjo, vrtljivega gumba in indikatorjev stanja ter predstavlja intuitiven način upravljanja kosilnice. Na ikonah temelječa zasnova se intuitivno povezuje z aplikacijo Automower® Connect, kar zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo.

Automower Weather timer
Vremenski časovnik

Prilagaja čas košnje rasti trate, kar pomeni, da Husqvarna Automower® pogosteje kosi v času močnejše rasti trate. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje. S tem se zmanjša obraba kosilnice in obremenjenost trate.

Self-Service Portal FOTA install firmware 1(5)
FOTA – Firmware-Over-The-Air

Posodabljanje lahko opravljate sami z aplikacijo Automower® Connect ter si tako zagotovite nove funkcije in posodobitve.

Frost guard 305
Zaščita pred zmrzaljo

Robotska kosilnica samodejno prekine košnjo v ledenih razmerah in pomaga zaščititi travnik.

Automatic passage handling Automower 305
Samodejno premagovanje prehodov

Husqvarna Automower® samodejno prepozna ozke prehode in sam najde pot tudi skozi najbolj ozke prehode. V izogib nastanku sledi koles bo skozi prehod vedno peljal po drugi poti.

Automower 405X ​
Ciljna višina za izboljšano kakovost trate

Za neprimerljivo kakovost trate robotska kosilnioca samodejno zniža višino košnje z maksimalne na določeno višino v časovnem obdobju 10 dni.

Spiral cutting feature film 7s

Spiralna košnja

Vklopiti je mogoče točkovni in spiralni način za učinkovito košnjo na območjih z visoko travo. Ob vklopu funkcije spiralnega košenja senzorji rezalne plošče zaznajo, kdaj se kosilnica nahaja na območju z visoko travo, in samodejno vklopijo sistematični spiralni vzorec košnje. Točkovna košnja je način hitre košnje omejenih območij z visoko travo. To je koristno zlasti na mestih pod vrtnim pohištvom, ko pohištvo umaknete. Kosilnico postavite na želeno območje in izberite način točkovne košnje. Kosilnica bo kosila v vzorcu ozkih spiral in po zaključku nadaljevala košnjo v samodejnem načinu.

Illustration Use Automower Installation Two charging stations
Profili

Oblikujete lahko več profilov z individualnimi nastavitvami, kar olajša souporabo kosilnice na številnih različnih lokacijah. Ker je vsak profil in namestitev mogoče označiti z osebnim imenom, je z menijem kosilnice preprosto preklapljati med različnimi nastavitvami.

Hose washable 305
Enostavno čiščenje

Zunanjost in spodnjo stran robotske kosilnice lahko operete z vrtno cevjo. Zgornji pokrov je mogoče preprosto odstraniti za enostaven dostop in čiščenje.

Illustration Use Automower installation secondary area
Sekundarno območje

Če je zelenica razdeljena na dve območji, ki nista povezani s prehodom za kosilnico, določite dodatno območje. Za vzpostavitev dodatnega območja z namestitvijo omejevalne zanke okoli izbranega območja ustvarite otok. Ko je zanka postavljena, kosilnico ročno prestavite med obe območji, kjer bo kosila določeno časovno obdobje ali dokler se akumulatorska baterija ne izprazni.

Forest
Nizke emisije ogljika

Z izbiro tega izdelka ste lahko prepričani, da med aktivno uporabo proizvaja nižje emisije ogljika v primerjavi s tradicionalnim bencinskim izdelkom. Ta akumulatorski izdelek med uporabo ne oddaja CO2, hkrati pa zagotavlja moč in kakovost, ki ju pričakujete od izdelka Husqvarna. Vendar je treba upoštevati, da se emisije CO2 ustvarjajo v drugih fazah življenjskega cikla izdelka, kot so proizvodnja, polnjenje in odlaganje ob koncu življenjske dobe.

Automower 305: systematic passage mowing
Sistematska košnja ožjih prehodov

Robotsko kosilnico lahko nastavite tako, da v ozkih prehodih samodejno preklopi vzorec košnje iz naključnega v sistematični način. S tem se zmanjša število zavijanj in trkov, do katerih običajno prihaja v ozkih prehodih, zato je manjša nevarnost nastanka kolesnic in poškodovanja zelenice.

Automower connect Geofence 1x1
GeoFence

V primeru premika kosilnice izven vnaprej določenega območja boste prejeli obvestilo v aplikaciji, kar zmanjša nevarnost kraje. Z aplikacijo Automower® Connect preprosto določite območje geoomejitve in boste vedno vedeli, kje se nahaja.

 

Robotska kosilnica Automower 310E NERA EdgeCut

Za povpraševanje izpolnite spodnji obrazec.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek
e-naslova ali telefona občasno obveščate o: