Cesta Staneta Žagarja 53, 4000 Kranj  –  DELOVNI ČAS: od ponedeljka do petka od 8h do 16h

Inter Gozd O nas

O nas

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994 na lokaciji enote Gozdnega gospodarstva (OE Kranj), kot podružnica podjetja INTERFORST AUSTRIA.

 

Vsa leta sledimo našemu sloganu: “Vaš družabnik v gozdu in na vrtu.”. Zagotavljamo celovit program gozdarskega orodja za posek, spravilo in obdelavo lesa ter hkrati skrbimo za varno delo s široko ponudbo zaščitne opreme in oblačil tako za profesionalne gozdarje kot tudi tiste, ki motorno žago uporabljajo le občasno. Zagotavljamo širok asortiman vrtnih bencinskih in baterijskih strojev (kosilnice, robotske kosilnice, kose,..)

 

Z ročnim orodjem opremljamo tudi obrtnike: mizarje, vulkanizerje, gradbenike, krovce, itd.

Dober stroj dela dobro, dokler z njim dobro gospodarimo, kar vključuje tudi redni servis. S servisom skrbimo, da vam stroji služijo čim dlje časa. Smo pooblaščeni serviser znamk Husqvarna in Makita.

Redno se udeležujemo tehničnih in prodajnih seminarjev, v prostem času pa orodje in stroje testiramo tudi sami. Smo mlada ekipa, polna elana in volje do dela. Obiščite nas 🙂

 

V kolikor želite biti na tekočem o dogajanju, akcijah, novostih, razpisih, sejmih, nasvetih…dogajanje lahko spremljate prek mesečnih novic.

 

Podatki podjetja:

 

Firma: Inter gozd, trgovina in servis, d.o.o., Kranj
Naslov: Cesta Staneta Žagarja 53, 4000 Kranj
Država: Slovenija
ID številka za DDV: 46098186
Smo zavezanec za DDV.
Matična številka: 5833728

Inter Gozd Banner 1
Inter Gozd Banner 2